ترکی کیمالی پیده
ترکی کیمالی پیده
Turkish Kiymali Pide یک نان تخت اصیل ترکی است که با گوشت بره یا گوشت گاو مخلوط با فلفل، پیاز و گوجه فرنگی مخلوط شده است.
آنها به شکل بیضی بلند شکل می گیرند و به طور سنتی در اجاق چوبی پخته می شوند.
خبر خوب این است که دستور پخت پیده من توضیح می دهد که چگونه این نان ترکی خوشمزه را در خانه بدون نیاز به اجاق چوبی بپزید!
![ترکی کیمالی پیده 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق Turkish Kiymali Pide is served on a plate with tomatoes and parsley](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_6486091a63147.jpeg)
پرش به:
Pide چیست؟
پید یک نان تخت خوشمزه، ساده و سنتی ترکی است که یک میان وعده محبوب است که در نانواییهای پیده با اجاقهای چوبی خروشان در سراسر کشور پخته میشود.
خیلی شبیه گوزلمه (پنکیک ترکی) و آرایس (پیتای شکم پر گوشت) اما بسیار نرم تر است و به جای تابه در فر پخته می شود.
پید به عنوان پیتزای ترکی نیز شناخته میشود و با مواد رویه/پرکننده مختلف عرضه میشود.
محبوب ترین نوع گوشت بره یا گوشت گاو چرخ شده است که در ترکی “کیمالی پیده” نامیده می شود.
می توانید مقداری پنیر کاشار یا یک تخم مرغ برای دادن اضافه کنید طعم و بافت بیشتری دارد!
انواع پید و تاپینگ های محبوب
کیمالی پیده محبوب ترین نان ترکی است که روی آن گوشت چرخ کرده، فلفل، پیاز و گوجه فرنگی می ریزند.
گزینه ها و تغییرات دیگر تاپ پید عبارتند از:
- Kusbasili Pide (بره Pide) – گوشت بره ریز خرد شده با فلفل، گوجه فرنگی، پیاز و ادویه جات مخلوط شده است.
![ترکی کیمالی پیده 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق mushroom pide topped with an egg](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_6486091b5dbda.jpeg)
- Peynirli Pide (پنیر پنیر) – پنیر فتا خرد شده معمولاً با پنیر حلومی یا کاشار مخلوط می شود و در صورت تمایل با یک تخم مرغ تمام می شود.
- پاستیرمالی پید (پید گاو خشک شده در هوا) – گوشت گاو خشک شده در هوا و پنیر کاشار با یا بدون تخم مرغ.
- کارادنیز پیدسی – کارادنیز پیدسی نوعی پید ترکی است که با فیلینگ ساده و خوشمزه از گوشت چرخ کرده گاو درست می شود. ، پیاز و ادویه جات ترشی جات.
اینها محبوبترین و سنتیترین تاپینگها هستند، اما میتوانید از تخیل خود استفاده کنید و برای سفارشی کردن آن، پرکنندههای ترکی خود را با پرکنندههای مورد علاقهتان پر کنید.
نوعی نان ترکی نیز وجود دارد که به طور سنتی در ماه رمضان پخته میشود به نام نان پیده ترکی – Ramazan Pidesi که به صورت ساده با کنجد روی آن پخته می شود.
![ترکی کیمالی پیده 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق turkish Kiymali Pide sliced before serving](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_6486091c427b0.jpeg)
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- میتوانید با دستورالعملهای گامبهگام، تصاویر و یک آموزش ویدیویی کوتاه، نسخه خانگی خود از کیمالی ترکی پید را بهراحتی بسازید.
- می توانید باقیمانده ها را تا 3 ماه منجمد کنید.
- Pide همه کاره است، شما می توانید نسخه خود را با رویه های مختلف مانند پنیر، سبزیجات، تخم مرغ، یا گوشت پخته شده ایجاد کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
![ترکی کیمالی پیده 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق ingredients for pide Turkish Kiymali Pide](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_6486091d2f7e8.jpeg)
- آرد سفید قوی – به آن آرد نان قوی نیز میگویند. از انواع گندم سخت تهیه شده و حاوی گلوتن بیشتری نسبت به سایر انواع آرد است. مقداری خاصیت ارتجاعی به خمیر می دهد که باز کردن آن را راحت تر می کند.
- مخمر – در صورت تمایل از مخمر خشک سریع یا مخمر تازه استفاده کنید. در صورت استفاده از مخمر تازه باید مقدار آن را دو برابر کنید.
- گوشت چرخ کرده یا بره – از گوشت گاو یا بره یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید. سعی کنید و از گوشت چرب با حداقل 15 تا 20 درصد چربی استفاده کنید. گوشت چرخ کرده گوسفند به طور طبیعی چرب است، اما اگر از گوشت گاو یا مخلوط استفاده می کنید، مطمئن شوید که گوشت چرخ کرده شما بدون چربی نیست. اگر فقط گوشت گاو بدون چربی دارید، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد اضافه کنید تا به خمیر بچسبد.
- فلفل سبز ترکی– یکی از محبوبترین فلفلهایی است که در آشپزی ترکیه استفاده میشود. آنها معمولاً خفیف هستند اما برخی از آنها می توانند کاملاً گرم باشند. همیشه قبل از استفاده از آنها تند بودن را بررسی کنید و اگر پید خیلی داغ نمی خواهید از فلفل یا فلفل اضافی استفاده نکنید. می توانید آنها را با فلفل دلمه ای یا فلفل پادرون اسپانیایی جایگزین کنید. به سادگی آنها را بشویید و قبل از بلیت زدن به قطعات برش دهید.
- رب گوجه فرنگی – اصلی ترین غذای آشپزی ترکی است. طعم اومامی و رنگ قرمز روشن را به ظروف اضافه می کند. می توانید آن را در مغازه های ترکیه یا خاورمیانه پیدا کنید. همچنین میتوانید آن را بهصورت آنلاین از آمازون.
- جعفری– سعی کنید و از جعفری با برگ تازه برای فیلینگ استفاده کنید. برگ های جعفری را قبل از افزودن به مخلوط بشویید و ریز خرد کنید. آنها را در غذاساز نزنید، برای بهترین نتیجه از یک چاقوی تیز استفاده کنید.
چگونه پیده را ترکی (کیمالی پیده) درست کنیم؟
ایده ساخت پید خانگی ممکن است برای شما دلهره آور باشد.
برای تهیه این نان شگفت انگیز ترکی نیازی نیست که یک نانوای متخصص باشید.
اگر اصول اولیه پخت مانند ورز دادن و باز کردن خمیر را می دانید، این دستور العمل برای شما عالی است!
به سادگی ویدیو را در کارت دستور غذا تماشا کنید، تصاویر گام به گام را بررسی کنید و چند نکته اساسی را دنبال کنید:
خمیر را آماده کنید
آرد را در یک کاسه الک کنید سپس مخمر و آب گرم را اضافه کنید.
هم بزنید تا ترکیب شوند و سپس نمک را به کاسه اضافه کنید.
![ترکی کیمالی پیده 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق flour, water, yeast in a bowl](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_6486091e30209.jpeg)
به آرامی با انگشتان خود مخلوط کنید تا خمیری به دست آید، در آن مرحله چسبناک می شود.
خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده منتقل کنید و 4-5 دقیقه یا تا زمانی که دیگر به دستتان نچسبد آن را ورز دهید.
![ترکی کیمالی پیده 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق pide dough in a bowl before proving](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_6486091f69a85.jpeg)
در صورت نیاز می توانید از کمی آرد اضافه استفاده کنید اما نه زیاد. در آن مرحله باید نرم و الاستیک به نظر برسد.
خمیر را به صورت توپ درآورید و سپس آن را به کاسه برگردانید.
روی آن را با یک فیلم یا پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید و سپس بگذارید به مدت یک ساعت یا تا زمانی که اندازه آن دو برابر شود.
![ترکی کیمالی پیده 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق pide dough after proving](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_6486092075383.jpeg)
فیلینگ چرخ کرده را آماده کنید
پیاز، گوجهفرنگی، فلفل و فلفل را که تقریباً خرد شده است را در غذاساز بریزید.
سبزیجات را با استفاده از عملکرد پالس غذاساز به آرامی و سریع بریزید.
سعی کنید و از تبدیل آنها به پوره خودداری کنید زیرا به سبزیجات ریز خرد شده نیاز داریم، نه پوره.
میتوانید با دست هم خرد کنید، اما خیلی بیشتر طول میکشد.
![ترکی کیمالی پیده 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق the peppers, tomatoes and onions in a bowl of a food processor](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_64860921aa6f7.jpeg)
گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بریزید و سپس سبزیجات ریز خرد شده، رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، نمک، فلفل چیلی (در صورت استفاده) و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را اضافه کنید.
![ترکی کیمالی پیده 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق blitzed vegetables, mince, chopped parsley and tomato paste in a bowl](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_64860922b1daf.jpeg)
با قاشق یا کاردک همه را با هم ترکیب کنید و سپس آن را در یخچال نگهداری کنید تا حجم خمیر دو برابر شود.
![ترکی کیمالی پیده 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق filling is ready for Kiymali Pide](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_64860923d61d6.jpeg)
Pide را بسازید
فر را با دمای 220 تا 430 درجه فارنهایت (فر فن دار) از قبل گرم کنید.
خمیر را به 4 قسمت مساوی (هر کدام تقریباً 160 گرم) تقسیم کنید و سپس روی سطح کمی آرد پاشی شده قرار دهید.
آنها را با فیلم یا پارچه آشپزخانه مرطوب بپوشانید و سپس اجازه دهید 10 دقیقه دیگر استراحت کنند.
![ترکی کیمالی پیده 11 - مجله آموزشی تفریحی خالق the pide dough is divided into 4 equal pieces](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_648609251b628.jpeg)
یکی از گلوله های خمیر را به شکل بیضی به ابعاد 15 در 35 سانتی متر (حدود 6 اینچ در 13 اینچ) و ضخامت ½ سانتی متر (0.2 اینچ) باز کنید.
![ترکی کیمالی پیده 12 - مجله آموزشی تفریحی خالق the dough is rolled out in an oval shape](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_6486092607771.jpeg)
¼ از فیلینگ قیمه را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید و یک حاشیه 1 ½ سانتی متری در لبه ها باقی بگذارید.
![ترکی کیمالی پیده 13 - مجله آموزشی تفریحی خالق ¼ of the mince filling is spread on the dough](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_648609270b2f0.jpeg)
حاشیه را روی فیلینگ تا کنید و سپس انتهای بالا و پایین را به هم بچسبانید.
بهعنوان روش دیگر، خمیر را بعد از پهن کردن روی سینی فر منتقل کنید.
روی آن را با مواد پر کرده و در آنجا شکل دهید.
همین کار را برای 3 گلوله خمیر باقی مانده نیز تکرار کنید.
![ترکی کیمالی پیده 14 - مجله آموزشی تفریحی خالق the border of the pastry is folded over the filling](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_64860927e2b36.jpeg)
2 سینی فر بزرگ را با کاغذ پخت بپوشانید و به آرامی روی هر سینی 2 عدد را منتقل کنید.
اگر سینی بزرگ ندارید، میتوانید از سینیهای جداگانه استفاده کنید.
وقتی فر به اندازه کافی داغ شد، سینی ها را در فر قرار دهید و سپس آنها را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که فیلینگ پخته شده و شیرینی کمی قهوه ای شود، بپزید.
آنها را از فر بیرون بیاورید و سپس روی خمیر را با قلم مو سخاوتمندانه با کره بمالید. برش بزنید و وقتی هنوز داغ است سرو کنید.
![ترکی کیمالی پیده 15 - مجله آموزشی تفریحی خالق slices of freshly baked Kiymali Pide](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_6486092909762.jpeg)
لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازهگیری، روش کامل دستور غذا، یادداشتهای دستور غذا، و اطلاعات تغذیهای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.
نکات برتر از سرآشپز
- استفاده از آرد سفید قوی با کیفیت خوب برای داشتن خمیری الاستیک که راحتتر باز میشود ضروری است. مطمئن شوید که خمیر را به اندازه کافی ورز دهید تا نرم و کشدار شود.
- هنگام تهیه خمیر پیده از آب گرم ولرم استفاده کنید. آب گرم مخمر را از بین می برد و آب سرد از فعال شدن مخمر جلوگیری می کند.
- اگر خمیر شما چسبناک است، کمی آرد به آن اضافه کنید. همانطور که آن را ورز می دهید، مطمئن شوید که دست ها و سطح کار خود را با کمی آرد پاشی کنید. هر بار چند قاشق چایخوری آرد اضافه کنید تا چسبندگی آن از بین برود.
سؤالات متداول دستور غذا
Pide بیضی شکل است؟ شیرینی با لبه های ضخیم و ترد و می تواند با پر کردن های مختلف درست شود.
Lahmacun یک شیرینی گرد است که لبه ندارد و فقط با قیمه قابل تهیه است.
میتوانید lahmacun را مانند لفاف بغلتانید و خوردن آن را آسانتر میکند در حالی که باید قبل از غذا، پید را برش دهید. خمیر پید حاوی مخمر است در حالی که خمیر lahmacun حاوی مخمر نیست.
بهترین راه برای گرم کردن مجدد پید استفاده از فر از قبل گرم شده است. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید و تکه های باقیمانده پید را که با فویل حلبی پیچیده شده اند به مدت 6 تا 7 دقیقه قرار دهید تا کاملا گرم شوند.
متناوباً، میتوانید آنها را در تابهای که درب آن است، حدود ۵ تا ۶ دقیقه دوباره گرم کنید.
برای سایر دستور العمل های خوشمزه و معتبر ترکی، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این کیمالی پیده خوشمزه به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![ترکی کیمالی پیده 16 d8aad8b1daa9db8c daa9db8cd985d8a7d984db8c d9bedb8cd8afd987 64860929e7d26](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d8aad8b1daa9db8c-daa9db8cd985d8a7d984db8c-d9bedb8cd8afd987_64860929e7d26.jpeg)
ترکی کیمالی پیده
Turkish Kiymali Pide یک نان تخت اصیل ترکی است که روی آن گوشت بره یا گوشت گاو مخلوط با فلفل، پیاز و گوجه فرنگی مخلوط شده است.
مواد تشکیل دهنده
دستورالعمل ها
آماده کردن خمیر
-
آرد را در ظرفی الک کنید سپس مخمر و آب گرم را اضافه کنید.
-
با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند سپس نمک را به کاسه اضافه کنید.
-
به آرامی با انگشتان خود مخلوط کنید تا خمیری به دست آید، در آن مرحله چسبناک می شود.
-
خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده منتقل کرده و ورز دهید. به مدت 4-5 دقیقه یا تا زمانی که دیگر به دستتان نچسبد. در صورت نیاز می توانید از کمی آرد اضافه استفاده کنید. در آن مرحله باید احساس نرمی و ارتجاعی داشته باشد.
-
خمیر را به صورت گلوله در آورده و در ظرف برگردانید. روی آن را با یک فیلم یا پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید و بگذارید یک ساعت دم بکشد تا حجم آن دو برابر شود.
-
در حالی که خمیر در حال بلند شدن است، به تهیه فیلینگ چرخ کرده ادامه دهید.
آماده کردن پر کردن گوشت چرخ کرده
-
پیاز، گوجهفرنگی، فلفل و فلفل را بچینید. در غذاساز.
- Gently and quickly blitz the vegetables using the pulse function of the food processor. Try and avoid turning them into a mash. We need finely chopped vegetables not puréed. You can also chop by hand but it would take much longer.
-
Place the minced meat into a bowl and add finely chopped vegetables, tomato paste, chopped parsley, salt, chili flakes (if using), and freshly ground black pepper.
-
Combine all together using a spoon or a spatula, and keep refrigerated until the dough has doubled up in size.
Making the Pide
-
Preheat the oven to 220° C – 430° F (fan oven).
-
Divide the dough into 4 equal pieces (approx 160 grams each) and place them on a lightly floured surface. Cover with cling film or a damp kitchen cloth and let it rest for another 10 minutes.
-
Roll one of the dough balls into an oval shape of 15 cm x 35 cm (about 6”x13”) in size and ½ cm (0.2”) in thickness.
-
Spread ¼ of the mince the filling evenly over the dough, leaving a 1 ½ cm border at the edges. Fold the border over the filling and pinch the top and bottom end together.
-
Repeat the same for the remaining 3 dough balls.
-
Line 2 large baking trays with baking paper and gently transfer 2 pides on each tray.
-
When the oven is hot enough, place the trays in the oven and cook for 20 minutes or until the filling is cooked and the pastry is lightly browned.
-
When the pides are cooked, generously brush the crust with butter and slice before serving.
یادداشت
- If you know the basics of baking such as kneading and rolling out dough, this Turkish Pide recipe is perfect for you!
- اگر خمیر شما چسبناک است، کمی آرد به آن اضافه کنید. As you knead it, make sure to coat your hands and your work surface in a light dusting of flour. هر بار چند قاشق چایخوری آرد اضافه کنید تا چسبندگی آن از بین برود.
- هنگام تهیه خمیر پیده از آب گرم ولرم استفاده کنید. آب گرم مخمر را از بین می برد و آب سرد از فعال شدن مخمر جلوگیری می کند.
- You can reheat the leftovers in a pan with a lid or in a preheated oven.
Nutrition
Calories: 547kcalCarbohydrates: 88gProtein: 27gFat: 9gSaturated Fat: 3gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 3gTrans Fat: 1gCholesterol: 49mgSodium: 1090mgPotassium: 759mgFiber: 6gSugar: 7gVitamin A: 1653IUVitamin C: 97mgCalcium: 49mgIron: 7mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.